Image00170
Prime Shape logo def diap
Workouts

Prime Shape is niet zomaar een sportschool; het is een bloeiende gemeenschap van individuen die streven naar een betere toekomst.

Workouts

Image00056

Prime HIT

Verhoog je fitness spel met Prime Shape's Bootcamp Training. Onze energieke, resultaatgerichte sessies zijn ontworpen om calorieën te verbranden, vetvrije spieren op te bouwen en je uithoudingsvermogen te verbeteren in een motiverende groepssetting.

Image00038

Prime Strength

Ontgrendel je potentieel met krachttraining bij Prime Shape. Onze op maat gemaakte krachttrainingsprogramma's zijn ontworpen om je te helpen niet alleen spieren op te bouwen, maar ook een basis voor levenslange fitheid. Ervaar meer energie, een betere lichaamshouding en een lichaam dat klaar is voor elke uitdaging die het leven op je pad brengt.

Image00090

Prime box

Onze deskundige trainers combineren techniek, kracht en cardio in een intense en versterkende les die ontworpen is om je grenzen te verleggen en je innerlijke kampioen te ontketenen.

Image00103

Prime shape - ladies

Of het nu bovenlichaam, onderlichaam of BBB workouts zijn, versterk jezelf met de Ladies Group Workout sessies van Prime Shape. Sluit je aan bij een levendige community van vrouwen die jouw fitnessreis delen, terwijl we samen zweten, sterker worden en inspireren.

Lees meer
Fitsum admasu oGv9xIl7DkY unsplash

Prime Run

Stap in de wereld van hardlopen met de Prime Shape Running Group. Sluit je aan bij medeliefhebbers in een aanmoedigende en sociale omgeving, waar we onze veters rijgen, de straat op gaan en samen onze persoonlijke bests najagen.

Delen

© 2023 prime shape
Design: Scriptus RECLAME