Prime pic
Prime Shape Personal Training and more
Personal training

Personal training information

Ben je geïnteresseerd in Personal Training bij Prime Shape? Wat je doel ook is, wij zorgen ervoor dat je het haalt! De intake is gratis en vrijblijvend. Met een uitgebreide intake, een op maat gemaakt trainingsplan en een flinke stok achter de deur heb je alle tools in handen om je doelen te bereiken en natuurlijk de volledige aandacht van je trainer!

Bekijk onze pakketten
Hoe gaan we te werk? 
Je trainer stelt een plan op voor 12, 6 of 3 maanden, afhankelijk van je doelen en hoe vaak je per week wilt trainen (1, 2 of 3 keer). Daarnaast houden we je voortgang nauwlettend in de gaten door middel van maandelijkse lichaamsmeting, voortgangsfoto's en het bijhouden van je trainingsvoortgang. Wil je naast personal training ook met voeding aan de slag? Dat kan! Onze voedingsdeskundigen helpen je graag! 

In onze privé sportschool trainen maximaal 4-6 klanten tegelijk, zodat je alle ruimte hebt en nooit hoeft te wachten op beschikbare gewichten. We hebben alles voor je klaarliggen, zodat je meteen kunt beginnen met je workout! 

De voordelen van onze sportschool:
Vervangende trainer in geval van ziekte of vakantie
Rustige, privé sportschool

Erkende trainers

Geïnteresseerd in personal training?
Geweldig, we kijken ernaar uit om je te coachen en je te helpen je doelen te bereiken! Vul het intakeformulier in of stuur een e-mail naar info@primeshape.nl en geef aan dat je geïnteresseerd bent in personal training. Wij nemen dan contact met je op om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. 

Duo PT?
Ja, we bieden je ook de mogelijkheid om met een partner te trainen

boek uw gratis adviesgesprek               AFSPRAAK MAKEN!

Gregory

maak kennis met onze trainers

Gepassioneerd, toegewijd en resultaatgericht! Bij Prime Shape zijn onze trainers meer dan instructeurs; ze zijn motivators, mentors en partners in je fitnesstraject.

Delen

© 2024 prime shape
Design: Scriptus RECLAME